КАЛЕНДАРИ 2020

В края на 2020 е време да помислим и за новата година и какви рекламни материали да подготвим за прословутата коледна размяна на подаръци.

Един от най-предпочитаните рекламни елементи е календарът.

Освен че ни показва актуалната дата, той е и един много добър начин да останем на стената на нашите клиенти, партньори и приятели.

Лесно се брандира и е подходящ да бъде предложен както в големи, така и в малки и единични тиражи.

Още една причина да изберете календара за ваш основен рекламен артикул

Работните календари са съставени от глава и подложка (гръб) със залепени върху тях тела на месеците в годината. Главата и подложката могат да са едно цяло или отделно и най-често се изработват от хромов или опаковъчен картон. Телата на работните календари се изработват от офсетова хартия или LWC, както стана модерно наскоро в България. В горната част на главата чрез метална лайсна или перфорация се дава възможност за окачване върху стена. Към работните календари се предлагат прозорчета за отбелязване на датата. Работните календари са популярни заради ниската си цена, гъвкавите варианти, в които се предлагат и възможността лесно да бъдат брандирани според крайния клиент.

Ето някои параметри, с които трябва да се съобразите, когато избирате работни календари.

***Брой секции: едносекционни, трисекционни и дори четирисекционни. Възможен е вариант на еднолистови календари, при които трите месеца са на един лист.

***Формат на работния календар. Принципно няма стандарт.

***Възможност за сгъване. Има варианти с бигована основа за сгъване на календара или такива, в които отделните секции са скрепени със спирала. Ако календарът се сгъва, по-лесно ще го транспортирате до получателя.

***Основата: едноцветна или цветна основа. Освен хромов или опъковъчен картон, може да се използват цветни или други специални картони. Имайте това предвид и потърсете дали доставчикът ви го предлага като вариант.

***Според начина на закрепване на календара към стената: с лайсна, с перфорация или друг. С лайсна календарът се оскъпява с до 20 стотинки, но пък изглежда по-стабилен. Перфорацията е лесният и евтин вариант.

Изтегли офертата